Nascholing
Aanmelden

SEH in de huisartsenpraktijk, 29 maart 2023

woensdag 29 maart

Doorsturen naar een vriend
Locatie
Cultureel Centrum De Pas
Doelgroep
Huisartsen
Organisatie
SAH-NOB / Medac
Accreditatie
6 uur
Prijs
Aanmelden
In de spoedeisende hulp is de ABCDE methodiek dé methodiek bij uitstek bij de opvang van vitaal bedreigde patiënten. De gehele keten van spoedeisende hulp (SEH-afdeling van ziekenhuis, medisch specialisten en ambulancepersoneel) werkt volgens de methodiek en elke opleiding op het gebied van spoedeisende hulp voor professionals is hierop gestoeld.

OPZET SEH

Medac Life Support Training verzorgt i.s.m. de Federatie WDH-DAM en de Huisartsenposten Oost-Brabant Voor spoed (= HOV) de bijscholing 'Spoedeisende hulp in de huisartsenpraktijk'. Mogelijk dat u reeds eerder deze cursus hebt gevolgd. Om SEH-vaardigheden actueel te houden is het zeer gewenst om tenminste elke drie jaar deze cursus te herhalen. 

De training brstaat uit een praktijktraining van 4 uur en een voorbereiding via E-learning (2-3 uur). Deze E-learning module, ontwikkelt door Medac i.s.m. huisartsen, heeft een uniek karakter voor de huisarts qua leerrendement en tijdsinvestering. Zowel theorie, kennistoets, vaardigheden als scenario's zijn in deze module opgenomen. De nieuwste richtlijnen vanuit de ambulanceprotocollen zijn in deze module opgenomen.

De trainers: 1 trainer per 6 deelnemers, 1 lotusslachtoffer per 6 deelnemers.

ACCREDITATIE

6 punten voor de gehele training.


DATUM

Woensdag 29 maart 2023

Ochtendgroep: 09.00 - 12.30 uur

Middaggroep  : 13.00 - 16.30 uur 

Inschrijven is mogelijk tot 1 maart 2023

AANTAL INSCHRIJVINGEN:
Minimaal aantal per groep is 6 personen, anders wordt de cursus mogelijk geannuleerd!

VOORBEREIDING
Twee weken voor de training ontvangt u de licentiesleutel voor de E-learning module. De module moet zijn afgerond voor aanvang van de trainingsdag!!

LOCATIE
De praktijktrainingen worden gegeven in Cultureel Centrum de Pas, Misse 4b te Heesch.

KOSTEN
De kosten van de gehele opleiding bedragen € 275,- (excl. catering-/ lokatiekosten). Als u bent aangesloten bij de HAP HOV worden deze kosten vergoed. Als u geen lid bent van de HAP HOV dan ontvangt u van Medac rechtstreeks een nota.

INSCHRIJVEN
U kunt zich inschrijven door u aan te melden. U ontvangt dan een inschrijfformulier van SAH-NOB. Het formulieren invullen en versturen naar Medac Life Support Training.. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Zie hiervoor de website van Medac:  https://www.medac-life.nl/algemene-voorwaarden/
Stichting Accreditatie Huisartsenzorg Noord-Oost-Brabant
CRKBO Geregistreerde instelling