Nascholing
Aanmelden

SEH in de huisartsenpraktijk, 9 november

donderdag 9 november

Doorsturen naar een vriend
Locatie
Cultureel Centrum De Pas
Doelgroep
Huisartsen
Organisatie
SAH-NOB / Medac
Accreditatie
6 uur
Prijs
Aanmelden
In de spoedeisende hulp is de ABCDE methodiek dé methodiek bij uitstek bij de opvang van vitaal bedreigde patiënten. De methodiek heeft in grote delen van de wereld zijn waarde ruimschoots bewezen. De gehele keten van spoedeisende hulp (SEH-afdeling van ziekenhuis, medisch specialisten en ambulancepersoneel) werkt volgens de methodiek en elke opleiding op het gebied van spoedeisende hulp voor professionals is hierop gestoeld.

OPZET
Medac Life Support Training verzorgt i.s.m. de SAH-NOB en de Huisartsenposten Oost-Brabant Voor spoed (= HOV) de bijscholing 'Spoedeisende hulp in de huisartsenpraktijk'. Mogelijk dat u reeds eerder deze cursus hebt gevolgd. Om SEH-vaardigheden actueel te houden is het zeer gewenst om tenminste elke drie jaar deze cursus te herhalen. 

TRAINERS:
1 trainer en lotusslachtoffer per 6 deelnemers.

ACCREDITATIE
6 punten voor de gehele training.

DATUM
Donderdag 9 november 2023

TIJD
Ochtendgroep: 09.00 - 12.30 uur
Middaggroep  : 13.00 - 16.30 uur 

LOCATIE
De praktijktrainingen worden gegeven in Cultureel Centrum de Pas, Misse 4b te Heesch.

GROEPSGROOTTE
Minimaal 6 deelnemers per trainer.

INSCHRIJVEN
Klik op de gele button AANMELDEN rechts bovenaan.
De inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van inschrijving, afgegeven machtiging en de daarbij behorende factuur. De aanmelding is pas definitief als wij uw machtiging hebben ontvangen. Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u een bevestiging van deelname.
Inschrijven is mogelijk tot 28 oktober 2023

KOSTEN
De kosten van de gehele opleiding bedragen € 275,- (excl. catering-/locatiekosten). Als u bent aangesloten bij de HAP HOV worden deze kosten vergoed. Als u geen lid bent van de HAP HOV dan ontvangt u van Medac rechtstreeks een nota.

VOORBEREIDING
Twee weken voor de training ontvangt u de licentiesleutel voor de E-learning module. De module moet zijn afgerond voor aanvang van de trainingsdag!!

ANNULERINGVOORWAARDEN
Zie hiervoor de website van Medac:  https://www.medac-life.nl/algemene-voorwaarden/
Stichting Accreditatie Huisartsenzorg Noord-Oost-Brabant
CRKBO Geregistreerde instelling